بیا محمدی شویم
من و تو مسلمان و مسلمان زاده ایم. در کشور اسلامی سکونت داریم. با دستورات اسلام بزرگ شدیم. خانواده تشکیل دادیم و داریم زندگی می کنیم. از کودکی به ما یاد دادند وقتی نام حضرت محمد(ص) را شنیدیم صلوات بفرستیم. ما پیامبر(ص) را دوست داریم و از خاصیت های دوست داشتن این است که شخص سعی می کند شبیه محبوب خود شود. به راستی ما چقدر شبیه حضرت رسول (ص) هستیم. خود ایشان فرموده اند: شبیه ترین شما به من خوش اخلاق ترین شماست.
اخلاق پیامبر(ص) نسخه ی کامل همه ی فضایلی است که در سلسله ی پیامبران و اولیاء الهی در طول تاریخ وجود داشته است. خداوند موجودی کامل تر از او نیافریده است. به فرموده ی مقام معظم رهبری هدف های والای الهی با اهداف جذاب بشری همراه اوست.
وقتی به زندگی و عمر شریف پیامبر(ص) نگاه می کنیم می بینیم که ایشان در رفتار خود مدبر بودند. سرعت عمل داشتند. لحظه ای را هدر ندادند. هیچ نقطه ی ضعفی در وجود مبارک شان نبود. خواب، بیداری، عبادت، معاشرت، میدان جنگ، خانه و خانواده، مسجد و بازار ، اصلا وجود او هر جا که بود، درس بود. پیامبر(ص) همه ی تاریخ را مُسخر فکر خود کرد.
پیامبر(ص) قاطع و صریح بود، هرگز دو پهلو حرف نمی زد و با مردم سیاسی کاری نمی کرد. او هرگز عهد خود را نشکست. در مقابل دشمن دچار تردید نشد. او منافق، معاند و دشمن بی خاصیت را خوب می شناخت.
پیامبر(ص) عادل، زاهد و تابع قانون بود. نمی گذاشت قانون نقض شود. چه توسط خودش چه توسط دیگران.
یکی از کارهایی که پیامبر(ص) در همان ماه های اول ورود به مدینه انجام داد ایجاد عقد اخوت بین مسلمانان بود. یعنی مسلمانان با هم برادرند و بر یکدیگر حقوق متقابل دارند. و این یک تعارف نیست.
پیامبر(ص) در همه حال با مردم بود. با طبقات پایین جامعه رفاقت می کرد. با آن ها هم غذا می شد. قدرت او را عوض نکرد. ظاهر مرتب بدون اشرافی گری و در کمال نظافت و طهارت ظاهری و معنوی بود. از کسی بد گویی نمی کرد و نمی گذاشت در حضورش از کسی بد گویی کنند. مردم آن زمان آنقدر به پیامبر(ص) نزدیک بودند که گاهی عده ای ساده دل در مسجد پای خود را دراز می کردند و از پیامبر (ص) می خواستند که ناخن هایشان را بگیرد و او می پذیرفت!
خوش به حال تمام مردمی که پیامبر(ص) را از نزدیک دیدند و در کنارش بودند و تا آخر هم ماندند. ای پیامبر بزرگ اسلام ما شما را ندیده، دوست داریم و سعی می کنیم محمّدی شویم. یقین داریم که برای امت خود دعا می کنید.